Novinky na veletrhu FOR ARCH 2018



Krbová kamna Ovalis a Salzburg, také ve verzi RLU

Kamna nemusí jenom být hranatá, půdorys některých doslova opíšete kružnicí. Do vrchní části štíhlého kovového těla navíc můžete snadno vložit akumulační kameny. Díky tomu kamna hřejí ještě dlouho potom, co v nich vyhasne oheň.

K dispozici je také varianta RLU. Zkratka RLU znamená, že kamna mají perfektní těsnost a nepřisávají vzduch z místnosti. Díky tomu nedochází k tepelným ztrátám a v místnosti se o poznání lépe dýchá.  Jinak řečeno, kamna splňují podmínky tzv. Blower door testu a jsou tím pádem certifikovaná pro použití v pasivních a nízkoenergetických domech.

Ke krbovým kamnům Salzburg nabízíme také lavici, ve třech variantách.

Krbová kamna Salzburg s boxem na dřevo

Krbová kamna Ovalis


Pinerolo 

Krbová kamna Pinerolo nabízí pod masivním obkladem z přírodního kamene (pískovec Woodstone Prestige, nebo mastek Speckstein), pořádnou dávku moderní techniky. Kamenný obklad má schopnost akumulace. Příjemné teplo si tak můžete užívat ještě dlouho po vyhasnutí ohně.

Samozřejmostí je náš unikátní způsob ovládání vzduchu Easy Control. Pohybem páčky nahoru a dolů regulujete intenzitu hoření.

Krbová kamna Pinerolo s obkladem mastek Speckstein


I-2100 

Krbová kamna i-2100 v sobě ukrývají unikátní systém zcela automatické regulace spalovacích vzduchů. Kamna přidávají do ohně vzduch jednoduše podle toho, jaké množství a druh paliva přikládáte. Čištění kamen vám usnadní otočný rošt.

Krbová kamna I-2100 s unikátním systémem zcela automatické regulace spalovacích vzduchů


HSP 6 s výměníkem 

Peletová kamna HSP 6 s výměníkem vás zahřejí jak u gauče, tak třeba v podkroví. Do radiátorů předávají až 7,9 kW výkonu. Přehledným menu v češtině snadno nastavíte optimální teplotu a dokud v zásobníku na 30 Kg pelet nedojde palivo, nemusíte se o kamna starat.

Vybavte je WLAN modulem a nainstalujte si naší mobilní aplikaci. Ještě něž dojedete domů budete moci kamnům dát vědět, aby začala topit.

Peletová kamna HSP 6 s výměníkem


Štrúdl a kafíčko

S rozinkami, nebo s mandlemi. Zastavte se a ochutnejte. Věříme, že máme nejlepší kávu na celém výstavišti.



Instagram

Výlety

Copyright © Prima Chvíle.