Můj Styl Můj HAAS II. – Na návštěvě v Rychnově

Můj styl, můj HAAS na návštěvě v Rychnově

Letos na jaře jsme měli to potěšení navštívit moderní dvojdomek v Rychnově u Jablonce nad Nisou.

Dvojdomek stavěli dva kamarádi. Vždy po práci, svépomocí, často do úplného vyčerpání. Stavěli ale s láskou, nadšením a zajímavými nápady.

Každá polovina je uzpůsobená potřebám majitelů. „Vedle je pořád živo a zaručeně tam šlápnete na kostku z Lega.“ říká ještě ve dveřích Martin, který svou část domu obývá jen s přítelkyní Petrou. 


Peletová kamna HSP 6 Premium 32

Martin a Petra vsadili na klid a útulnost. Zvolili moderní a elegantní interiér se světlým kuchyňským koutem a obývací částí, které v rohu vévodí peletová kamna HSP 6 Premium 32.

Roh i podlahu si Martin obkládal sám. Svěřil se nám, že kamna měl vybraná ještě, než začal přízemí zařizovat. Úkol zněl jasně. Stěna musí ladit s barvou kamen.  

Proč zrovna peletová kamna? „Nejvíc mě baví ten start, jsem povoláním technik a tohle je prostě krásně fungující stroj. Na mobilu nastavím teplotu a už je slyšet, jak se do hořáku sypou peletky. Stačí pár vteřin a je vidět plamen,“ vypráví Martin. 

Dodává, že dřeva už se za život naštípal dost. Pro topení peletkami se rozhodl hlavně kvůli pohodlí. Díky mobilní aplikaci a funkci W-LAN může kamna ovládat bez toho, aby vstával z gauče.


Displej na horní části kamen
Oheň se rozhořívá
Z Rychnova odjíždíme pozdě odpoledne s úsměvem na tváři a lahví slivovice od pána domu. Rádi se opět zastavíme. Třeba v zimě, zahřát se cestou na lyže.





Děkujeme Martinovi a Petře za pozvání a přejeme mnoho spokojených Prima chvílí.


Topíte i vy v kamnech HAAS+SOHN? Pozvěte nás k sobě domů a podělte se s námi o váš styl.


Instagram

Výlety

Copyright © Prima Chvíle.